Neem contact op!

Stuur ons een bericht

Of het nu gaat om een vraag, verzoek om informatie of een gratis offerte, wij staan klaar om u van dienst te zijn. Neem vandaag nog contact met ons op!

Ons kantoor

Partitastraat 8 ∙ 1312 ES Almere-Stad

Bel ons

We zijn berijkbaar op kantoortijden

Email ons

Krijg een gratis offerte

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Veel gestelde vragen

Hoe vaak moeten brandblussers en brandslanghaspels gecontroleerd worden?

Brandblussers en brandslanghaspels moeten jaarlijks gecontroleerd worden conform de wettelijke normen en voorschriften, zoals NEN 2559 en NEN-EN 671-3. Deze controle moet worden uitgevoerd door een REOB-erkende monteur.

Wat is de levensduur van een brandblustoestel en wanneer moet het vervangen worden?

De levensduur van een brandblustoestel varieert, maar de meeste brandblussers hebben een levensduur van 20 jaar. Het is echter belangrijk om regelmatig onderhoud uit te voeren en te controleren of het nog steeds aan de normen voldoet. Als een brandblustoestel beschadigd is of niet goed functioneert, moet het vervangen worden.

Welke normen en voorschriften gelden er voor brandbeveiligingssystemen?
Brandbeveiligingssystemen moeten voldoen aan verschillende normen en voorschriften, zoals NEN-EN 671-3 voor brandslanghaspels en NEN 2559 voor draagbare blustoestellen. Daarnaast zijn er specifieke voorschriften zoals de Arbowet en eisen van verzekeraars. Een professioneel brandpreventiebedrijf zoals Interblus zorgt ervoor dat de systemen volledig voldoen aan de geldende normen en voorschriften.
Wat zijn de kosten voor het onderhoud van brandbeveiligingssystemen?
De kosten voor het onderhoud van brandbeveiligingssystemen variëren afhankelijk van het type en de omvang van de systemen. Het is het beste om contact met ons op te nemen voor een offerte op maat, waarbij we rekening houden met uw specifieke behoeften en de benodigde onderhoudsactiviteiten.
Wat moet ik doen als ik een storing of probleem ervaar met mijn brandbeveiligingsapparatuur?

Als u een storing of probleem ervaart met uw brandbeveiligingsapparatuur, raden we aan om direct contact met ons op te nemen. Onze experts staan voor u klaar om u te begeleiden bij het oplossen van het probleem en, indien nodig, een servicebezoek te plannen om de apparatuur te inspecteren en te repareren. Wij zijn uw eerste aanspreekpunt voor al uw brandbeveiligingsbehoeften, en u kunt rechtstreeks bij ons terecht voor ondersteuning.

Bereikbaar voor Vragen en Afspraken tijdens Kantooruren
Ontdek onze uitgebreide range aan brandpreventiediensten op maat. Van brandblussers tot brandmeldinstallaties, wij bieden oplossingen die voldoen aan uw specifieke behoeften. Neem contact met ons op via onderstaand telefoonnummer voor meer informatie of klik op de knop om ons onderhoud te bekijken.
Neem contact op: (036) – 53 63 605