over ons

Onze passie voor brandpreventie en toewijding aan uw veiligheid. Bij Interblus streven we naar betrouwbare brandbeveiliging op maat, met expertise, kwaliteitsproducten en uitstekende klantenservice. Ontdek ons verhaal en werk samen met ons aan een veiligere omgeving.

Ons verhaal

Bij Interblus begon ons verhaal met een gedeelde passie voor brandpreventie en een diepgeworteld verlangen om bedrijven en gemeenschappen te beschermen tegen de verwoestende gevolgen van brand. Sinds onze oprichting in 1985 door vader Guus van Leijden hebben we ons ingezet om betrouwbare brandbeveiligingsoplossingen te bieden die voldoen aan de hoogste normen. Met een toegewijd team van experts, jarenlange ervaring en een klantgerichte benadering zijn we uitgegroeid tot een gerenommeerd familiebedrijf in de branche. In 2019 werd zoon Kevin van Leijden compagnon en nam hij het stokje langzaamaan volledig over. Ook draagt Patricia Havik, partner van Kevin, bij aan het succes van het bedrijf door de administratieve kant te beheren. Onze missie is om te zorgen voor de gemoedsrust van onze klanten door hen te voorzien van hoogwaardige brandpreventiediensten, advies op maat en kwaliteitsproducten. Bij Interblus geloven we in voortdurende innovatie en het leveren van op maat gemaakte oplossingen die specifiek zijn afgestemd op de behoeften van elke klant. We zijn trots op ons trackrecord van tevreden klanten en langdurige relaties die gebaseerd zijn op vertrouwen, integriteit en professionaliteit. Wij blijven ons inzetten voor onze missie om brandveiligheid te waarborgen en streven ernaar om een verschil te maken in de gemeenschappen die we bedienen. Samen werken we aan een veiligere toekomst, want uw veiligheid is onze prioriteit.

Waarom kies je voor ons?

Met trots sinds 1985

Vertrouw op Interblus’ deskundigheid en jarenlange ervaring in brandpreventie. Sinds 1985 zijn we toegewijd aan uw veiligheid.

Kiwa Erkend Onderhoudsbedrijf

Gegarandeerde kwaliteit en betrouwbare brandpreventieoplossingen voor optimale bescherming. Als erkend Onderhoudsbedrijf REOB kunt u zich onderscheiden in de markt met dit certificaat. Erkende REOB bedrijven kunnen aantonen dat ze het onderhoud aan blusmiddelen volgens de normen uitvoeren, de originele onderdelen en blusstoffen gebruiken bij onderhoud en een onderhoudsrapport opstellen waarin de vervangingsadviezen technisch worden onderbouwd.

Klantgerichte Benadering

Persoonlijke aanpak met op maat gemaakte oplossingen en uitstekende service.

Bereikbaar voor Vragen en Afspraken tijdens Kantooruren
Ontdek onze uitgebreide range aan brandpreventiediensten op maat. Van brandblussers tot brandmeldinstallaties, wij bieden oplossingen die voldoen aan uw specifieke behoeften. Neem contact met ons op via onderstaand telefoonnummer voor meer informatie of klik op de knop om ons onderhoud te bekijken.
Neem contact op: (036) – 53 63 605